Välkommen till min nya sajt och blogg! Det känns verkligen som att det var på tiden, det har blivit så att jag skjutit upp detta eftersom jag haft fullt upp med annat jobb och andra uppdrag. Då blir det lätt att dessa prioriteras före ens egna grejer. För att minimera underhållet av min hemsida har jag valt att ha “fasaden” på engelska så att jag bara behöver skriva en version av alla texter som ändå kan förstås av alla. Men eftersom majoriteten av mina kunder och besökare kommer att vara svenskar så kommer innehållet i bloggen att vara på svenska i alla fall. Det kommer alltså att bli en härlig svengelska som gäller. Men det är man ju rätt van vid om man sysslar med sporter som forspaddling eller friåkning.

Kom gärna med synpunkter och feedback på hemsidan och hojta till om ni hittar något som inte fungerar som det ska.

20120109-121048.jpg