Lars Larsson

Vi skräddarsyr kurser i forspaddling för alla behov. Vanligtvis håller vi till i Åre, men kurser kan också arrangeras på andra håll vid behov, exempelvis på Ljusnan i Hälsingland.

Forspaddlingskurser 2023

Forspaddling

Vi anpassar alltid innehållet i våra kurser utifrån deltagarnas tidigare erfarenhet och önskemål. Det innebär att vi också kan helt skräddarsy en kurs enligt dina önskemål. Minsta antal deltagare som krävs för en kurs är tre personer och maximalt antal är sex personer.

  • Grundkurs forspaddling, 2 dagar
  • Fortsättningskurs forspaddling, 2 dagar
  • Grundkurs freestyle, 2 dagar
  • Fortsättningskurs freestyle, 2 dagar
  • Grundkurs creeking, 2 dagar
  • Fortsättningskurs creeking, 2 dagar
  • Individuell coaching, 2 dagar
  • Examinerar paddelpasset upp till svart nivå (EPP nivå 5) 

Vi är flexibla när det gäller datum och om du kan få ihop en egen grupp med minst tre personer kan vi tillsammans hitta ett datum som passar båda parter. Det är bara att kontakta oss!

Forspaddling med inriktning multisport

Detta är kurser särskilt anpassade för dig som vill paddla fors i multisporttävlingar som Åre Extreme Challenge. Som för övriga kurser gäller att vi är flexibla och ordnar kurser på datum som passar båda parter.

Om instruktören

Lars-8229

Lars Larsson började paddla 1984 och har tävlat i sprint, maraton, kanotslalom, störtlopp, kajakcross, freestyle, multisport och kajaksurfing. Har paddlat fors i över 30 år, varav tio som medlem i landslaget. Svensk mästare i både freestyle och kajakcross. Säkerhetsansvarig för forsen och sjön på ÅEC 2018 och 2019. Grundade tidningen Paddling, officiellt organ för Svenska kanotförbundet 2005 och var dess chefredaktör i sex år. Licensierad forsinstruktör/coach, steg 3, av Svenska kanotförbundet. Examinator inom Paddelpasset upp till svart nivå (EPP nivå 5).

Läs mera om Lars Larsson.

 

 

Mer information

För anmälan och mer information kontakta Lars Larsson på Active Outdoor:
E-post: info[at]activeoutdoor.se
Mobil: 0705 97 33 90