I en mörk och hemlig källare i Åre börjar filmen Turbulens sakta växa fram. Jag och Daniel har suttit och experimenterat med avancerade optimeringsalgoritmer för att kunna approximera den perfekta dramaturgiska kurvan för filmen. Som vanligt ligger vi i framkant av utvecklingen på området och använder metoder som ännu inte ens har nått Hollywood. Jag vågar inte avslöja för mycket, men kan bara säga att det bådar mycket gott.

Det är mycket jobb kvar med filmen och den närmaste tiden kommer Daniel att grotta ner sig ordentligt i redigeringen. Vi har grundstrukturen och nästan allt material klart, men nu gäller det att mejsla fram resultatet av allt slit. Det ska bli mycket spännande att få ut det första färdiga segmentet.

Annars så kan ju nämnas at vi hade några grymma skiddagar i Åre under helgen som gick. Många konstnärer använder ju sinnesutvidgande droger för att boosta upp sin kreativitet, men jag och Daniel hoppades kunna uppnå samma effekt genom att åka ett av Åres bästa puderåk. Det var helt fantastiskt, bästa dagen på skidsäsongen hittills.

20120110-112751.jpg